Добре дошли в нашият VIP клуб

 

За да станете член на нашият VIP клуб, е необходимо да се регистрирате като сътрудник на компания "LR Health & Beauty". След вашата регистарция, ще получите собствен номер,
чрез който, ще можете да се възползвате от следните привилегии:

1. Ще можете да пазарувате за себе си или за близки за вас хора оригинална и натурална немска козметика и продукти за здраве, директно от завода в Германия с около 30% отстъпка;
2. Ще можете да реализирате бързи печалби, чрез директни продажби на вашите познати и приятели, с надценка от 40% към цената по каталог за сътрудници;
3. Ще имате възможността да създадете собствен екип от сътрудници, записани под вас, които заедно ще обучим, за да успеят в бизнеса и те и заедно ще създадете източник на пасивен доход!

 

 

     
     
     
     
КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ ЗА ДА ЗАПОЧНА?


 


От тук нататък ви предлагаме да се свържете с човека, който ви даде този сайт, за да ви помогне да изберете продукти за старт и да ви регистрира в екипа. Доверете се на нашия професионален екип и нашите партньори, за да извлечете максимума от възможностите с LR.

Документи за старт и първа поръчка

Регистрацията в LR се осъществява без заплащане на такси, а само чрез първа поръчка на продукти по ваше желание, за поне 120лв. Свържете се с човека, който ви даде този сайт, за да ви регистрира! 
   
СТАТРОВА МОЛБА ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО


 

АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА AUTOSHIP

 

 
 
ПРОГРАМА FAST TRACK ЗА НОВИ ПАРТНЬОРИ
 
 

   
Прогарама Fast Track е невероятна възможност да получавате гарантиран доход в момента, в който постигнете първите титли в кариерния план на LR. Започвайки бизнеса с LR, вашата първа цел ще е ниво 1 с доход от 500лв. до три месеца след вашия старт, а в следващите няколко месеца достигане до доход от 1000лв. или 2000лв. на месец. Изгледайте видеото и разберете как да си осигурите гарантиран доход с LR!
 

 
 
 
КАК ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА УСПЕЕТЕ?


 

"TERMINAL 21" ще ви подкрепя във всяка една стъпка от развитието ви чрез различни видове обучения и инструменти за работа. Ставайки сътрудник на LR в нашия екип вие ще имате пълен достъп до всичките ни обучителни материали, курсове, инструменти за работа и събития на живо!